Menüü

2025. aasta hooaeg on käima lükatud

Sellest aastast alates on meil päris oma pop-up telk, kus valmistame tooteid. Lisaks oleme soetanud erinevat inventari ja jätkame sel lainel edasi, et parendada ettevõtte tööd. Lisaks telgile, soetasime nüüd ka tööstusvoolu kaablid, et enam midagi katkendliku voolu taha ei jääks.

Kaks uudistoodet on tomatine-hakkliha pirukas ja oliivi-päikese tomatipirukas. Kes armastab liha ja lasanjet siis soovitame proovida just tomati-hakklihapirukat. Seal sees on porgand, sibul, hakkliha, purustatud tomat ja basiilik. Vahemere maitsete otsijatele soovitame oliivi-päikesekuivatatud tomati pirukad, mille sees on veel lisaks mozzarella, basiilik, riivjuust ning sulatatud juust. Lisaks hakkame müüma küpsiseid. Hetkel on meil kolme sorti küpsiseid, milleks on: rukkihelbe-marja, valge šokolaadi-kookose ning aprikoosi-apelsini küpsised.

Hooaja avalöögi tegime Kuressaares Auriga Kevadturul, kus olime kolm päeva. Esimesel päeval ärkasime kell neli, et seada oma müügiplats üles. Kuressaare Auriga turuga jääme igati rahule. Kolme päeva jooksul üritasime müüa keskuse välialal paarsada pirukat ning kogusime ideid ja mõtteid järgnevateks kordadeks. Järgnev laat on Kuressaare Aiandus-lillelaat ja peale seda osaleme Jüri laadal. Mõlemal laadal veedame ühe pika päeva.  Lähiaja olulisim üritus on Pärnus toimuv  Hea Toidu laat, sest see on meie jaoks esimene kord osaleda niivõrd suurel laadal. Jääme ootama. Ja ootame kõiki meie tooteid proovima!